Gå til sidens hovedinnhold

Kommune anmoder sterkt om å unngå reiser til Steinkjer

Stjørdal kommune ber befolkningen om å unngå reiser til – eller besøk fra – Steinkjer.

STJØRDAL/STEINKJER: Totalt tolv personer har fått påvist koronasmitte i Steinkjer etter påske. For fem av personene er smittekilden ukjent, og kommunen frykter at man står overfor et større smitteutbrudd.

I den forbindelse har Stjørdal kommune gått ut bedt innbyggerne unngå reiser til Steinkjer. De ønsker heller ikke at stjørdalingene skal motta besøk fra Steinkjer. Det opplyser kommunedirektør Tor Jakob Reitan i en pressemelding:

– Stjørdal kommune har gjennom hele koronapandemien tilrådd at reiseaktivitet begrenses. Videre at denne reiseaktiviteten begrenses i stadig økende grad basert på lokal smittesituasjon. Kommunen har utover senkvelden onsdag 7. april fulgt utviklingen i Steinkjer nøye, og nå ønsker vi å komme med en sterk anmodning: Det anmodes sterkt om å unngå all reisevirksomhet som ikke er strengt nødvendig til/fra Steinkjer, både jobbrelatert og privat. Dette med umiddelbar virkning og foreløpig fram til og med mandag 12.april.

Les også

Hele Steinkjer ungdomsskole er satt i ventekarantene

LES OGSÅ: Ingen av de fire siste har kjente smitteveier: – Nå kan vi stå på randen av et større utbrudd

LES OGSÅ: Smittet person tok buss fra Steinkjer til Verdal: Ber alle som var ombord om å teste seg

LES OGSÅ: En hel familie er smittet – nå må mange i karantene: – Berører alt fra voksenopplæringen, videregående, ungdomsskole, barneskole og barnehage

LES OGSÅ: – Opplysningene vi har fått de siste dagene tyder på at vi har villsmitte i Steinkjer

Kommentarer til denne saken