Slik har du aldri sett Coop-sjefen

Torbjørn Skei i sitt ess som Donald Trump under Sagatunrevyen i Stjørdal.

Torbjørn Skei gjør stor suksess i rollen som fotballgale Einar. Foto: Privat 

Kultur

Den tradisjonsrike revyen feirer sitt 30-årsjubleum i år - og etter premieren lørdag kveld går det gjetord om rollefigurene forballgale Einar og selveste Donald Trump.

Coop-direktør Torbjørn Skei gjør stor suksess på de skrå bredder.

- Ja det skal være sikkert. Han bjuder virkelig på - og viser for alle at han ikke tar seg sjøl så veldig høytidelig, sier arrangementsansvarlig Kari Hognes.

Slipper seg løs

Skei er med for tredje gang i revyen - som arrangeres annenhvert år.  I år har han virkelig vokst med oppgaven som amatørskuespiller.

- Alle forstår at det er en utfordring for ham med den posisjonen han har, men Torbjørn slipper seg virkelig løs, sier Hognes.

Nummeret der han spiller Donald Trump handler om språkforviklinger i møtet med Erna Solberg ( som spilles av årets debutant Jan Tore Stokke) - og som dreies rundt at Solberg ikke er alt for godt forberedt.

Spark til politikerne

Sagatunrevyen er blitt svært populær i Stjørdal - og er forlengst utsolgt med fire forestillinger igjen.

- Vi har truffet bra med konseptet. Vi tilbyr matservering med tradisjonell spekemat, øl- og vin-servering før revyen. Etterpå er det fest med dans til levende musikk. Den er den totale opplevelsen som skaper en trivelig kveld som trekker folk., sier Hognes.

På premieren var det lokale "celebriteter" som varaordfører Ole Hermod Sandvik (H) - som frydet seg over spark til den lokalpolitiske andedammen.

- Det gikk noen meldinger til ordføreren (Ivar Vigdenes, red.anm). Han kommer forøvrig sjøl på den siste forestillingen 11.februar, forteller Kari Hognes.