«Rock`n roll fiskeboll» trakk 250 barn og voksne til Stiklestad

Barnas kafé ble arrangert i konferansesalen på Stiklestad Nasjonale Kultursenter lørdag.

Det var fullt hus på Stiklestad nasjonale kultursenter lørdag ettermiddag da det ble arrangert rockecafe for barna.

Rockeprinsessen Sara (Ida Kirkholt Myhre) og kompisen Ola (Ola Wist Holmen) underholdt barna som hadde tatt turen til Stiklestad lørdag.   Foto: Gøril Engesvik

  Foto: Gøril Engesvik

Kultur

På scenen sto ingen ringere enn rockeprinsessen Sara (Ida Kirkholt Myhre) og kompisen Ola (Ola Wist Holmen).

Konseptet Barnas kafé avholdes tre til fire ganger i året. Det er et gratis arrangement i regi av kultursenteret med ulike tema.

En rockeprinsesse

Denne gangen var det altså Myhre og Ola Wist Holmen som sto for underholdningen, og gjorde klart for «Rock`n roll fiskeboll».

– Sara er en rockeprinsesse, i alle fall ønsker hun å være en rockeprinsesse, for rockeprinsesser må være tøffe. Sara er nemlig ikke så tøff, hele oppveksten har storebroren terget henne med at hun er pysete, redd og liten, forklarer skuespiller Ida Kirkholt Myhre.

Derfor starter Sara et rockeband med kompisen Ola, og det bandet heter «Rock`n roll fiskeboll».

Full konferansesal

Det var tydeligvis noe som fanget interessen til verdalingene. Rundt 250 barn og voksne tok turen til Stiklestad for å høre på.

– Det var helt fullt i konferansesalen. Det er stas. Når du jobber med barna, kan du ha en plan på hva du vil si og gjøre, men det blir annerledes når du begynner. De som hadde lyst, fikk være med å synge på scenen. Og det samspillet som skapes, er bare helt magisk, forteller Myhre.


Bli med oss på vandring i det nye teaterhuset

Se hvordan det nye teaterhuset i Verdal til 100 millioner kroner ser ut på innsiden.