Billettene til Steinkjerfestivalen går som varmt hvetebrød

Per mandag er det bare 1800 av 6000 billetter igjen.

  Foto: Johan Arnt Nesgård

Kultur

– I dag er det bare 1800 av 6000 billetter igjen. Fortsetter salget i samme tempo som i forrige uke, er festivalen utsolgt før dørene åpner, sier en fornøyd festivalsjef Svein Bjørge i en pressemelding.

Han peker på at de fleste billettene tidligere har blitt solgt i selve festivaluka.


Sommertid er festivaltid

Her finner du en oversikt over 350 festivaler fra nord til sør.

 

Aldri hatt bedre forhåndssalg

Han synes det er hyggelig at folk sikrer seg billett i god tid. Tidligsalget av billetter har aldri vært bedre enn til årets festival. På toppen av det eksploderte billettsalget i forrige uke, opplyses det i pressemeldinga.

Kan være lurt å kjøpe nå

Kun tre dager gjenstår til festivalens kickoff-arrangement. Deretter kommer opplevelsene på løpende bånd i festivalhelga; Åge Aleksandersen, Karpe Diem, The Waterboys, TNT, Janove, Julie Bergan, Vazelina Bilopphøggers og 30 andre konserter.

– Det kan være en idè å kjøpe billett nå, om du har satt av helga til Steinkjerfestivalen. Utsolgt er utsolgt, sier Bjørge.