Her er musikkvideoen til Kyle

Kyle Alessandro sang seg inn i de norske hjem under Norske Talenter på TV2 i vår. Nå har han sluppet sin første musikkvideo.

Kultur

I dag slapp Steinkjergutten Kyle Alessandro Helgesen (11) sin debutsingel  «Din sang», samt tilhørende musikkvideo.

Singelen er en uptempo sommerlåt om forelskelse, om å være på stranda og å ha det gøy. Og Kyle synger på trøndersk.

– Jeg synes det er fint å synge på trøndersk, jeg har sunget mest engelsk før. Det er kjempeartig å gi ut singel, sa Kyle til Trønder-Avisa tidligere denne uka.

Travel sommer

11-åringen har hatt en travel sommer med mange henvendelser, i tillegg har han vært i studio med Erik Fjeld som har produsert for Katastrofe og Alan Walker, og står som står en rekke av låtene til brødrene Marcus & Martinus, blant andre «Elektrisk», «Light it up» og «Girls».

– Det har vært mye å gjøre, men også veldig artig med mange turer til Oslo og studiojobbing. Nå gleder jeg meg til å dra på Norway Cup for første gang, og da sammen med Surreal Crew, som også var med i Norske Talenter, uttalte Kyle onsdag.

Kan nå langt

Lørdag skal han opptre på Norway Cup.

– Kyle kan gå så langt han vil. Han har x-faktoren, han kan det å stå på scenen, det å sjarmere folk, har glimtet i øyet og ikke minst en kanonbra stemme. Så nå er det bare å se hva som skjer videre, sa manager Jon Leiulfsrud, som har stor tro på 11-åringen.