Ingvar fra Sparbu valgte Trine Merethe

Ingvar Alstad fra Sparbu valgte til slutt på 24 år gamle Trine Merethe Maaø Sverkmo fra Steinkjer i Jakten på Kjærligheten på TV2.

Ingvar Alstad fra Sparbu falt til slutt for 24 år gamle Trine Merethe Maaø Sverkmo fra Steinkjer.  Foto: Geir Egil Skog / TV 2

Kultur

Ingvar Alstad (31) fra Sparbu var en av de fire bøndene som fikk flest frierbrev i årets sesong av tv-programmet «Jakten på kjærligheten». Valget falt til slutt på 24 år gamle Trine Merethe Maaø Sverkmo fra Steinkjer.

Dermed måtte Hanne Molde (27) reise hjem.

Tror på kjærligheten

Molde har ikke truffet noen andre enda, men har fortsatt tro på kjærligheten, til tross for skuffelsen over å ha blitt sendt hjem, melder TV2.

– Jeg prøvde å være forberedt på at jeg kunne bli sendt hjem, men ble likevel skuffet. Ingvar sa så fine ting om meg da vi datet, men så sitter du igjen uten egentlig å ha fått en forklaring. Jeg slet med søvnen etterpå og har drømt mange drømmer, forteller Hanne Molde til TV 2.

Hanne har valgt å vente til programmet viser at hun ble stemt ut før hun starter opp med datingen igjen.

– Trengte pause

– Kanskje det dukker opp en hyggelig fyr. Det har forløpig ikke vært noen tilbud, men jeg har fått noen følgeforespørsler på Instagram. Jeg trengte en pause etter at opptakene av programmet var ferdig og finne ut hva jeg vil, sier Hanne Molde til TV 2.

– Det var Trine jeg ville bli bedre kjent med, og det var hun jeg fikk mest følelser for, sier Alstad til Adresseavisen. I forkant av serien sa han var på jakt etter en stødig dame med beina godt plantet på jorda. Det mener han at han har funnet i Sverkmo.

– Hun er rolig og sikker på seg selv, og det beste valget for meg. Hun er «heil ved», altså en staut dame, sier han til Adresseavisen.

Ikke påmeldt selv

Alstad meldte seg ikke på «Jakten på kjærligheten» selv, men ble påmeldt av en som kalte seg «Inga Alstad».

– Verken jeg eller de i TV2 vet hvem som meldte meg på, så jeg har sluttet å prøve å finne ut av det, sier Alstad.

Likevel sa kornbonden ja til å være med på årets «Jakten»-sesong, men først etter han hadde gått flere runder med seg selv, skriver Adresseavisen.