I kveld kan Marthe Kristoffersen bli Norges tøffeste kjendis

Er med i 71 grader nord-finalen mot Håvard Tvedten og Nadya Khamitskaya.

tøffe tak: Marthe Kristoffersen har vært ute en vinterdag før. Hun er en av flere tidligere idrettsutøvere som deltar på årets kjendisutgave av 71° nord. I søndagens program legger de ut på sykkel. foto: matti bernitz  Foto: Kristin Folsland Olsen

Kultur

Den tidligere langrennsløperen Marthe Kristoffersen (28) fra Meråker skal i ilden under søndagens finale i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Knepen finalebillett

En etter en har kjendisene gått ut av den beinharde realitykonkurransen, og før søndagens program står meråkerjenta igjen sammen med tidligere håndballspiller Håvard Tvedten og danseren Nadya Khamitskaya på Magerøya i Finnmark.

Forrige helg kunne det imidlertid ha vært over og ut for 28-åringen, da hun måtte ut i duell mot artisten Carina Dahl. Den kampen gikk hun knepent seirende ut av.

Kompassnåla mot Nordkapp

De tre kjendisene skal gjøre opp seg imellom om seieren. Det blir en lang dag alene i fjellet, med kart og kompass, der deltakerne må rekke fram til leiren innen tidsfristen, for ikke å få tidsstraff på siste del av etappen neste morgen.

Der skal de kjempe seg fram til Nordkapp for å sikre seg de to plassene i siste del av finalen. Til slutt er det duket for en durabelig kamp i nettet, før det blir klart hvem som vinner - og hvem som dermed kan smykke seg med tittelen Norges tøffeste kjendis.