Ildsjene i Øvre Kvam lager ny komisk opera

Etter noen omganger med operapub, dro Sverre Johan Aal fra Øvre Kvam i gang en vaskeekte opera på Skauna ungdomshus i 2016. Torsdag kveld går teppet opp for en splitter ny operaforestilling.

Første akt: Hammeren Mjølner er borte. Noe en Tor i tung bakrus (Lars Eggen) nettopp har oppdaget. Hans kone Siv (Nina Sæterhaug) fortviler, mens Loke (t.h -Simon-André Jacobsen) allerede er i gang med å pønske på en plan for få hammeren tilbake  Foto: Per-Magne Midjo

Kultur

KVAM: – Vi hadde stor suksess med tre utsolgte hus da vi satte opp med farseaoperaen «Don Pasquale», skrevet av Donizetti og Ruffini, for to år siden. Derfor bestemte vi oss for å ta den helt ut i år – med nyskrevne «Trymskvida – Bryllaup i Jotunheimen», forteller Aal, en av fire solister i årets oppsetning.