Olsokkunsterne truet med å trekke seg

Olsokkunstnerne truet med å trekke seg fra Stiklestad. De stilte flere ultimatum for å komme. – Fra vår side går utstillingen helt som planlagt, slår SNK-direktør Turid Hofstad fast.

Årets Olsokkunstnere: Kunstnerekteparet Hilde Vemren og Magne Rygh er årets Olsokkunstnere. Foto: Marthe Amanda Vannebo  Foto: Marthe Amanda Vannebo

Kultur

Stiklestad: Det var i går en oppklarende samtale mellom olsokkunstnerne og SNK etter at kunstnerekteparet Magne Rygh og Hilde Vemren i helga truet med å trekke seg fra olsokutstillingen, eventuelt komme med en redusert utstilling. I mail til Turid Hofstad ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter stilte de blant annet som ultimatum at de måtte ha tillit fra SNK for å komme til Stiklestad som årets olsokkunstnere og vise fram bildene.