Flåklypa ut til kinosalene i rakettfart

Det tok flere måneder å lage den, men nå skyter en halvannen meter lang rakett endelig fart mot det norske kinopublikummet.

Romfart: Flåklypa-trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye, faktisk. Med hemmelige passasjerer og skjulte agendaer, kan det se ut som om ingenting går etter planen.   Foto: Maypo Film

Dette er den mest komplekse og vanskelige produksjonen vi har gjort.

Rasmus Sivertsen, regissør
Kultur

Offisiell norgespremiere er 21. september, men distributør Nordisk Film ønsket førpremiere allerede denne helgen – og man får dermed sett «Månelyst i Flåklypa» på kinoene både i Stjørdal, Verdal, Levanger, Steinkjer og Namsos. Sist helg var det verdenspremiere på Alvdal, slik som ved de to foregående filmene, «Jul i Flåklypa» fra 2013 og «Herfra til Flåklypa» i 2015.