Klart for Astmatisk slippfest for debutskiva på Kulturpuben Vårt Hjem

Gapskratter seg mot øst

Fredag kveld smeller det på Vårt Hjem i Steinkjer. Astmatisk Gapskratt går på scenen for å spille debutskiva si «Heller fargerik enn kald». Så vender de blikket mot Sverige.

over grensa: De har allerede spilt en gang i Østersund, på et nedlagt slakteri. Neste år satser Astmatisk Gapskratt på Sverige. Fra venstre: Vegar Pedersen, Svein Nekstad, Enok Moe og Morten Haugen.  Foto: promo

Kultur

– Vi har fått det svenske plateselskapet «Second Class Kids» som distributør av skiva vår i nabolandet. Vi er det eneste utenlandske bandet med en fot innafor dørene der. Ellers har de bare svenske pønkeband i boet. Det ligger an til noen spillejobber med flere av disse litt fram i tid, røper gitarist og vokalist Enok Moe, som gleder seg veldig til fredagskvelden på Vårt Hjem.