Utsolgte hus for «Eplene i Messehagen» i Malm og «Flukten» i Leksvik. Mot et lite overskudd for «Pistolpojken» i Inndal.

De historiske musikkteatrene går så det suser

Nesten ti tusen publikummere har benket seg foran scenene til tre historiske musikkteater de siste ukere. 5.600 av dem på «Eplene i Messehagen, foran gruvetårnet i Malm.

realistisk: Gruvesluskene skal inn til skift. Fra venstre Walfred Andersson, Odd Grydenland, Kjell Grande, Robert Størvold, Hermann Storli og helt foran Lars Håvard Tømmervik. Foto: Johan Arnt Nesgård  Foto: Johan Arnt Nesgård

Kultur

– Helt utrolig. Vi har aldri før hatt bare utsolgte forestillinger. Tidligere har de beste årene gitt mellom 4.600 og 5.000 publikummere. I år solgte vi ut samtlige sju forestillinger – til sammen 5.600. Eventyrlig, og veldig moro, melder teatersjef Kjell Haugan.