Terje Tysland er i vinden som aldri før

400 billetter er allerede solgt til «Vårens vakreste eventyr» med Terje Tysland og Skaun Storband i Olavshallen i mai neste år. Og 31. oktober slippes boksen med de første 11 Tysland-platene.

Høydepunkt: Et av de store øyeblikkene under Terje Tyslands ønskerkonserter i Olavshallen, var da Claudia Scott kom inn for å bidra på klassikeren «Heile Livet». Noe Scott selv har skrevet noen linjer om i bookleten til CD-boksen som slippes 31. oktober.   Foto: Per-Magne Midjo

Kultur

Oppmerksomheten rundt Terje Tysland øker år for år. I sterk kontrast til det som skjedde de første 30 årene etter Prudence.

– Terje solgte ut Olavshallen tre ganger, og kunne gjort det flere ganger, med ønskekonsertene som ble arrangert i 2016 og i vår. Neste vår endrer vi konseptet, inviterer med Skaun Storband og et utvalgt trøndersk kor som skal være med scenen. Vi ønsker derfor at alle kor som vil bidra, melder seg på og forteller hvorfor de vil være med, forteller arrangør Terje Utaker.