Brøndbo-brødre i duett på ny singelutgivelse

For første gang synger Bjarne og Thomas Brøndbo duett. Det gjør de med en hyllest av Sjømannskirken.

Synger sammen: Bjarne og Thomas Brøndbo slipper en singel sammen 12.oktober.  Foto: Enok Moe

Kultur

– «Heim et annet sted på jord» gikk rett i hjertet på meg. Sjømannskirka har tidligere hatt en bred og viktig funksjon for sjøfolk. Men også i dag er den viktig for nordmenn som bor, jobber og studerer i utlandet. Jeg er glad for at jeg kan løfte fram sjømannskirka og kanskje bidra til at de får mer velfortjent oppmerksomhet rundt den gode jobben de gjør for oss alle, sier Thomas Brøndbo i en pressemelding.

Med seg har han blant andre storebror Bjarne på låta, som Trond Gunnar Skillingstad står bak.

– Jeg og Thomas har faktisk aldri spilt inn duett før. Å gjøre det på nettopp denne sangen gir ekstra mening. Vi to kan se tilbake på en fantastisk oppvekst i en trygg og god heim hvor vi fikk omsorg og hjelp uansett hva som hadde skjedd. Akkurat slik føler jeg at sjømannskirka er overfor nordmenn i utlandet, sier Bjarne Brøndbo i meldingen.

Sjømannskirken på sin side er gledelig overrasket.

– Dette var en utrolig flott overaskelse. Sangen går rett inn i hva vi ønsker å være, et hjem rundt omkring i verden, sier generalsekretær i Sjømannskirken, Ørnulf Steen.