Sparbu teaterlag i startgropa med nok en suksess fra scenen i Åsheim forsamlingshus – «same procedure as every year» med premiere 6. juledag

Hysteriske scener i «Den svevende jomfru»

Akkurat som «Grevinnen og hovmesteren» benker folket foran tv-skjermen lille julaften, starter folkevandringen til Åsheim forsamlingshus i Sparbu 6. juledag. I år for å se «Den svevende jomfru».

Alle på scenen: Fra venstre: Else Hansen, (Sigrid Schiefloe), Ida Nellemann, (Tove Selbo), Therese Nellemann, (Heidi Marie Taraldsen), Pripp (Fredrik Wasshaug), Anna (Ann Katrin L. Saur), heodor Himlesen (Jan Arne Engan), Jefferson (Leif Arne Jørstad), Peder Nellemann (Hallgeir Modell) og Holger Hansen (Jonas Skjeflo).  Foto: Per Magne Midjo

Kultur

Sparbu: Det handler om en klassisk svingdørsfarse der skuespillerne dundrer inn og ut av scenen, men sjelden samtidig. Forviklinger og forvirringer vikles sammen til en hysterisk helhet. Alle med behov for å flire av seg noen kilo etter juleribba, har et spenstig alternativ på gang.