MiG Tautra – festivalen med ni liv – tar ny sats etter å ha landets årets festival uten underskudd. Ole Børud er første artist klar for 2019.

Nå klinkes det til med to nye festivalsjefer

Den ene spiller i band og jobber som bilselger. Den andre er lydtekniker og medeier i Nordens største eventleverandør. Sammen skal Torbjørn Gravdal og Kjell Morten Brun lose MiG Tautra mot nye høyder.

Kjell Morten Brun spiller i band og Torbjørn Gravdal er medeier i et stort eventselskap med et stort nettverk. To ressurspersoner MiG Tautra nå har fått som festivalsjefer. De går spennende tider i møte. 

Kultur

Skogn: De to har tatt på seg ansvaret som festivalsjefer for MiG Tautra, av mange kalt landets vakreste festival – en rusfri arena for barn, ungdom og voksne, hvor samvær mellom flere generasjoner står sentralt.