Ingrid Bolsø Berdal gir Verdal teaterlag mye av æren for suksessen

Selv fikk hun prøve seg i «Grease» som 19-åring i Verdal Teaterlag, så ble det tre år med Spelet. For Ingrid Bolsø Berdal har 50-årsjubilanten betydd mye.

Mye å snakke om: Noman Mubashir, programleder i NRKs «Norge Nå», så fram til intervjuet med Norges største, kvinnelige skuespiller, Ingrid Bolsø Berdal. I det direktesendte programmet som ble sendt på NRK1 i går kveld. Der fortalte Berdal om den store betydningen 50-års-jubilanten Verdal Teaterlag har hatt for hennes karriere.  Foto: Per-Magne Midjo

Kultur

VERDAL: Tirsdag kveld besøkte NRK-programmet «Norge nå» og programleder Noman Mubashir Verdal og Teaterloftet, med søkelyset rettet mot jubilanten Verdal Teaterlag som en av landets største amatørteatergrupper. Der dukket også Ingrid Bolsø Berdal fra Inderøy opp, skuespilleren som i en alder av 19 år spilte karakteren Rizzo med teaterlaget i «Grease» i 1999.