Ida Jenshus har hovedrolle i Gudrun Austlis nye film

Artisten Ida Jenshus har aldri vært redd for å gå nye veier i musikken. Nå prøver hun seg i enda mer ukjent farvann; filmbransjen.

Jeg kjenner at det kan være godt å få utløp for ting på en annen måte enn gjennom musikken også. Dette er absolutt noe jeg har lyst til å lære mer om.

Ida Jenshus
Kultur

SNÅSA: – Jeg har lenge kunne tenkt meg å jobbe med film, enten det er med filmmusikk eller på andre måter. Men jeg ble litt paff da det kom forespørsel om en hovedrolle. Samtidig som jeg kjente på at det var litt skummelt ble jeg også gira, og bestemte meg for å kaste meg ut i det, sier Ida Jenshus, som blir å se i kortfilmen «Ulv,» som en mor som forteller gutten sin et eventyr om en ulvefamilie som flytter fra byen til bygda på jakt etter det gode liv.