Ny sjef med store planer: Slik blir teateråret på Trøndelag Teater

Den nye sjefen ved Trøndelag Teater vil by på Kristin Lavransdatter uten linkjoler og ellevill fest av Shakespeare neste år.

Sceneklar: Ragne Grande fra Lierne skal også neste år medvirke i flere forestillinger på Trøndelag Teater. Under programlanseringen i går snakket hun med påtroppende teatersjef Elisabeth Egeseth Hansen (t.v.) om oppsetningen «Det latterlige mørke», hvor også Håkon Ramstad skal spille.  Foto: Eva Hilde Murvold

Kultur

TRONDHEIM: Etter ni år med Kristian Seltun som kunstnerisk leder ved Trøndelag Teater, er det ved nyttår duket for sjefsbytte. Spenningen var dermed ekstra stor da nysjefen, Elisabeth Egeseth Hansen, torsdag lanserte sitt første program.

– Jeg har jobbet med repertoaret siden jeg fikk jobben. Det tar tid å få på plass kunstneriske samarbeidspartnere, og lage den riktige sammensetningen. Oppdraget til teateret spenner bredt, og det gjenspeiles i programmet. Jeg ønsker å fortsette å jobbe i den gode utviklingen teateret er inne i, sier hun.