Mye god sang og en solid dose latter da Jul i Sul hadde premiere i Sul Samfunnshus lørdag kveld.

God jul, Sul!

God Jul Norge! er navnet på årets Jul i Sul. Også denne gangen lykkes Sul Sangkor, og sjarmerer med både korsang, solosang og tidenes lokal-versjon av grevinnen og hovmesteren.

Første akt er i større grad enn den andre preget av sketsjer og humoristiske toner, mens det gradvis – og passende – glir over i mer julestemning.

Kultur

Det sprudler av gjengen i Sul når de igjen varter opp med korsang og humoristiske innslag i skjønn førjulsforening. Samfunnshuset er pyntet i rødt, gaver og glitrende lys, og over to akter – kun avbrutt av det tradisjonelle ribbeinntaket – leveres herlig underholdning fra scenen. I år har de sin egen variant av TV-programmet «God morgen Norge!» som ramme, og på plass er også Tante Anna på kjøkkenet.

Sul Sangkor har med seg et solid band under André Dyrstads ledelse, og anført av dirigent Geir Berg-Lennertzen synger de seg gjennom både julesanger og poplåter. Koret overrasker stadig positivt, og mest imponerende kornummer er koblingen av karolinerforedrag og rockebandet Imagine Dragons. Fra før vet vi at det er mange sterke sangere i Sul, og de får plass som fortjent også i årets utgave. Mona R. Stormo, Heidi R. Aunan, Trude Buran og Christina Ø. Lund imponerer på hvert sitt vis, når det spenner fra Gåte til opera fra Carmen.