Neste sommer er Nils Ole Oftebro tilbake i Spelet om Heilag Olav på Stiklestad – foreslo seg selv til rollen som Gamal-Jostein.

Nå kommer Oftebro tilbake til Stiklestad

Mange har holdt Nils Ole Oftebro for å være tidenes konge i Spelet på Stiklestad. Neste sommer er han tilbake i amfiet i Spelet om Heilag Olav, over 50 år etter debuten!

helt konge: Nå kommer en av folkets favoritter tilbake til Spelet. Nils Ole Oftebro, her fra åpningen av hotellet på Stiklestad i 2007, dukker opp i 2019. Da som Gamal-Jostein. foto: harald sæterøy  Foto: Harald Sæterøy

Kultur

I perioden 1974–1976 spilte han kongen på Stiklestad, det samme gjorde han fra 1991 til 1993, samt i 1995. Første visitt i Spelet hadde han allerede i 1968. Neste sommer, over 50 år etter debuten, kommer 73-åringen tilbake, og denne gang inntar han stubben, som Gamal-Jostein.