Ulf Bertil Sende ute med sin andre krimbok, og skriver om ny drapssak i Steinkjer-området.

Mer krim fra Steinkjer

Etter å ha solgt 1000 eksemplarer av sin debutbok «Gille» for et år siden, gir Ulf Bertil Sende nå ut oppfølgeren «Nattens jeger».

Ny bok, nye muligheter: Ulf Bertil Sende gir nå ut sin andre bok, også denne i krimsjangeren. Igjen står hendelser i Steinkjer sentralt i historien.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Kultur

STEINKJER: For et år siden stilte Sende nervøs til bokbad på Vårt Hjem i Steinkjer da han lanserte sin aller første bok. Med nøktern innstilling håpet han at familie og slekt ville kjøpe boka, og ble gledelig overrasket da hele opplaget på 700 bøker var solgt på tre uker. Litt lavere skuldre hadde han nok derfor på torsdagens lansering og bokbad på samme sted.

God respons på debutboka

– Jeg trykte opp 300 til, og har per nå solgt omtrent 1000 utgaver av debutboka. Det er jeg veldig godt fornøyd med, og da er det bare å gi ut oppfølgeren, sier Sende, og viser til rykende ferske «Nattens jeger», som er den andre boken i en trilogi, men samtidig står uavhengig av den første.