På filmverksted med Oscar-regissøren

Denne helgen har ungdom vært samlet på filmverksted på Falstadsenteret for å lære av de beste.

Innspilling på Ekne: Hallvar Witzø holder filmverksted for ungdom på Falstadsenteret denne helgen. F.v.: Safora Hakimi som tolk og regissør og hovedrolleinnehaver Asef Mohammadi.  Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

Hallvar Witzø fra Leksvik er opptatt med tv-innspillinger i det daglige, men denne helgen har regissøren som i 2011 vant Student Oscar og ble Oscar-nominert med filmen «Tuba Atlantic» jobbet med ungdommer på Ekne. Filmverkstedet, som går under fanen «Kulturmøter» på Falstadsenteret er et samarbeid med senteret og Filmbussen, som Witzø for mange år tok initiativet til. En buss som fortsatt ruller godt og langt hver sommer. Selv om Witzø ikke deltar på disse buss-rundene selv lenger, er han glad for å vite at det fortsatt går godt.