Seniorene i Hagergrynkompaniet arrangerte sin 13. Adventsmatiné, og hadde med seg både et solid studentkor og gjestesolister.

Førjulsstemning med seniorer og studenter

Hagergrynkompaniet så ut til å trives godt da de viste sin første Adventsmatiné i teaterhuset. Det gjorde også deres gjester, som bidro med alt fra Rotmo-musikk til juleklassikere.

Flott stund: Teaterstudentene satte sitt preg på årets Adventsmatiné, både med kor og solister. Her fra avslutningsnummeret «O Helga natt», anført av verdalingen Fredrik Aakerhus, med både studenter og seniorer side om side.  Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

VERDAL: Det var fullsatt i Storsalen på teaterhuset da Hagergrynkompaniet holdt sin årlige Adventsmatiné søndag kveld. Og ekstra stas var det å være i akkurat denne salen og dette huset for aller første gang.