Dansk jule- og nyttårsfeiring på Snåsa for Gudrun og Thomas fra Jakten på Kjærligheten

På sin første «date»

Mandag sjokkerte Gudrun Austli TV-seerne da hun ankom siste sending av «Jakten på kjærlig-heten» hånd i hånd med Thomas Kongstad – ikke førstevalget Vegar Valbø. I går kveld var de to ute på sin første «date».

Forventningsfulle: Det var særdeles god stemning mellom Gudrun Austli og Thomas Kongstad før de gikk ut på sin første «date» i Oslos gater i går kveld. Så god at de tok en «selfie» til Trønder-Avisa.  Foto: Selfie

Kultur

– Vi har jo aldri kunne vist oss alene ute før. Vi måtte vente til forholdet vårt ble kjent gjennom siste jakten-program på TV 2 mandag kveld. Etter programslutt fikk Thomas hilse på min familie og venner i Oslo. I går kveld var vi ute sammen og spiste en god middag. Nå blir det julefeiring sammen med Thomas sin familie i Ålborg på Jylland i Danmark. Så feirer vi nyttår hjemme på gården Haugan i Snåsa, røper Gudrun til Trønder-Avisa.