Rabarbrateateret setter opp forviklingskomedie av Shakespeare med ny oversettelse fra Hans- Magnus Ystgård.

Rabarbraene går for sparbumål – igjen

Med flunkende nytt manus fra Hans-Magnus Ystgård vil Rabarbra- teateret nok en gang servere Shakespeare-komedie på Sparbu- dialekt til sommeren.

Mer Sparbu-Shakespeare: Rabarbrateateret varsler komikk og forviklinger i sommerens oppsetning, hvor Hans-Magnus Ystgård har lagd en ny oversettelse av Shakespeare til sparbudialekt. Ane Wennevold (t.v.) er produsent, Øyvind Brandtzæg skal ha regi og Jenny Hilmo Teig har kostymedesign.  Foto: Eva Hilde Murvold

De gjør en fantastisk jobb her. Jeg er smigret over oppdraget.

Hans-Magnus Ystgård
Kultur

Rabarbrateateret går for en velprøvd oppskrift når de for niende gang lager sommerteater i Trondheim. Det er Shakespeare, oversatt til sparbumål av Hans-Magnus Ystgård, som blir sommerens visning i bakgården på Bakklandet.