Rabarbrateateret setter opp forviklingskomedie av Shakespeare med ny oversettelse fra Hans- Magnus Ystgård.

Rabarbraene går for sparbumål – igjen

Med flunkende nytt manus fra Hans-Magnus Ystgård vil Rabarbra- teateret nok en gang servere Shakespeare-komedie på Sparbu- dialekt til sommeren.

Mer Sparbu-Shakespeare: Rabarbrateateret varsler komikk og forviklinger i sommerens oppsetning, hvor Hans-Magnus Ystgård har lagd en ny oversettelse av Shakespeare til sparbudialekt. Ane Wennevold (t.v.) er produsent, Øyvind Brandtzæg skal ha regi og Jenny Hilmo Teig har kostymedesign. 

De gjør en fantastisk jobb her. Jeg er smigret over oppdraget.

Hans-Magnus Ystgård
Kultur

Rabarbrateateret går for en velprøvd oppskrift når de for niende gang lager sommerteater i Trondheim. Det er Shakespeare, oversatt til sparbumål av Hans-Magnus Ystgård, som blir sommerens visning i bakgården på Bakklandet.