Kerry i sentrum, kunst og bobler på Strømsøe-gården

Det er Kerry Grøneng som står for den første kunstutstillingen i de renoverte Strømsøe-lokalene.

Kerry Grøneng åpner utstilling hos Strømsøe-gården og Monica Renbjør i Levanger lørdag 2. februar.   Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

Lørdag blir det utstillingsåpning i kombinasjon med champagnesmaking på Strømsøe-gården, og arrangementet er allerede så godt som utsolgt. Dette blir den første kunstutstillingen i lokalet, som allerede har huset flere konserter etter reåpningen i høst.

Store, fargesterke bilder

– Jeg gleder meg veldig til å få opp bildene her. Jeg har store og abstrakte bilder, og jeg tror det blir veldig tøft i dette lokalet, sier kunstneren Kerry Grøneng, og viser til røffe murvegger og svarte flater inne i Strømsøe-gården.