Nå fortsetter musikalsuksessen «Vinsjan på kaia» i Orkdal

Samlet så nesten 20.000 «Vinsjan på kaia» med Verdal Teaterlag. Nå skal den vises i Orkdal, og stadig flere melder sin interesse for å sette opp musikalen, også utenfor Trøndelag.

Den strakaste vei til Orkdal: «Vinsjan på kaia» er klar for ny runde, denne gang i Orkdal og med lokale skuespillere i rollene.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Jeg har prøvd å spisse det enda mer.

Arnulf Haga, regissør
Kultur

– Det er spennende å jobbe med dette igjen. For tredje gang, men andre gang på et nytt sted med nye folk. Det er veldig artig å kunne bruke materialet igjen. Det viser seg at stykket har interesse og er bærekraftig, og selvsagt sier dette noe om D.D.E.s enorme popularitet. Det er flere som har vist interesse for å sette opp stykket, og det har også kommet henvendelser fra aktører utenfor Trøndelag. røper Arnulf Haga, som har skrevet manuset.

Godt over 2000 solgte billetter

16. mars er det premiere i Orkdal kulturhus, og det er Utspæll som produserer stykket. I motsetning til vanlige teaterlag, er Utspæll en prosjektteater som drives av fem personer. Aktørene i «Vinsjan på kaia» er glade amatørskuespillere fra blant annet Orkdal, Meldal, Fannrem, Snillfjord og Skaun.