Askil Holm, Espen Lind, Kurt Nilsen og Alejandro Fuentes samles igjen

Hinter om Spektrum i video

9. mai er det ti år siden Hallelujah-kameratene spilte sin siste konsert for et fullstappet Oslo Spektrum. Ting tyder på reprise i vår.
Kultur

– Alt jeg kan si er Askil, Espen, Kurt og Alejandro skal gjøre noe sammen igjen. Og det skjer i løpet av våren. Men hva som skal skje, venter vi med å fortelle, sier en kryptisk kamerat-manager Jan Fredrik Karlsen til Trønder-Avisa.

Tok av med Skavlan

Det var han som samlet de fire til flere konserter landet over for første gang i 2006. Billettsalget gikk dårlig til å begynne med, men etter en opptreden på Skavlan der de sang «Hallelujah» for første gang, ble alle konsertene utsolgt på en halvtime. Det toppet seg med publikumskok i et utsolgt Oslo Spektrum senere samme år.