Skatvalsrevyen pirker i mye med #Jakt

Med ytringsfriheten som hovedtema sparker og jakter årets Skatvalsrevy til alle hold. Og jakten foregår overalt fra skogen til Stortinget. Det vises.

På scenen: Alle 12 aktørene er på plass i åpningsnummeret. De 12 er Rolf Fiskvik, Terje Stamnes, Jonny Røkke, Henrik Josteinsson Myhr, Erling Aleksander Bakken Jakobsen, Trond Grandalsmo, Hilmar Bakken Jakobsen, Ingrid Nilsen, Cathrin Røkke, Anne Haugan, Frøya Jørgensdatter og Anna Moen.  Foto: Per-Magne Midjio

Kultur

SKATVAL: Skatvalingene har preget det nasjonale revybildet helt siden starten i 1971, og markert seg med flere finalenummer og priser på revy-NM på Høylandet. Nå meldes det om flere potensielle latterbomber på gang. Under tittelen «#Jakt» serveres flere nummer med sang, dans og ikke minst sprelske meldinger om de fleste tema fra scenen.