Askil Holm og de tre andre i Hallelujah-kameratene har jobbet med de to utsolgte konsertene i Oslo Spektrum i et halvt år.

Askil & Co. trekker publikum fra hele verden

Kun få minutter etter at Hallelujah-kameratene spilte på «Senkveld» i TV 2 sist fredag, var konserten i Oslo Spektrum 27. april utsolgt. Ekstra-konserten satt opp kvelden før ble utsolgt i går ettermiddag.

På senkveld: Det var sist fredag Hallelujah-kameratene, bestående av (f.v.) Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen og Espen Lind annonserte konsert i Oslo Spektrum. Her er de i gang med klassikeren «Hallelujah»  Foto: promo

Kultur

– Helt rått. Responsen har vært fantastisk. Det betyr 12.000 solgte billetter i løpet av tre døgn. Og det villeste er at vi vet at det er solgt billetter til 10–12 land fra alle kontinenter over hele verden. Akkurat som da vi spilte den siste konserten i Oslo Spektrum i mai 2009. Vi hadde en viss anelse om at det skulle bli slik. Gledelig overrasket blir du uansett, sier Askil Holm.