Lydfolket studio feirer 15 år. Markerer jubileet med en alle tiders talentjakt. Et tjuetalls mulige artister har allerede meldt seg.

Lydfolket feirer 15 år med å lodde ut komplett etableringspakke

Går du med ambisjoner om å bli en kjent artist. Skriver du sanger selv, men vet ikke helt veien videre. Kanskje Kenneth Aksnes kan hjelpe deg?

lover full pakke: Kenneth Aksnes ved spakene i sitt lydstudio på Øvre Steinstad i Inderøy. Hit ønsker han vinneren av konkurransen han har utlyst velkommen. Til plateinnspilling og senere slippkonsert. 

Kultur

Han feirer i år 15-årsjubileum med sitt studio kalt Lydfolket. Det startet i kjelleren hjemme. Så flyttet han til teglverket på Stiklestad. Nå har Kenneth Aksnes hatt studio hjemme på gården Øvre Steinstad på Inderøy. Jubileet markerer han med å gi en utvalgt låtskriver og sanger muligheten i studio og på scene.