ANMELDELSE:

Steinkjerrussen tuller med mamma på snap

Overivrig mor på Snapchat får gjennomgå under Steinkjerrussens parodiske blikk på Dampsaga. Revyen har også brodd mot til russeguttas utdaterte kvinnesyn.

Leker med stereotypier: Steinkjerrevyen har noen flotte dansenumre, her med Emil Farbu på catwalken. 

Kultur

STEINKJER: Men den beste parodien er det russelosen som står for, en Jonas Inderberg som skal geleide publikum gjennom russetida før og nå. Selv typen er helt uforlignelig der han i fremtoning minner om 70-tallets forbanna AKP-ere, intervjuet av en spak konferansier. Møtet mellom den spake og den stadig mer ferbainna russehistorikeren blir gnistrende, der den ene har Einar Gerhardsen, Martin Tranmæl og Hjallis som referanseramme, den andre intetanende om de tidligere nasjonale størrelsene.