Nå drar Lånkerevyen til Oslo og Chat Noir for å vise fram sine beste revynummer gjennom ti år.

– Dette blir som Åge i Royal Albert Hall!

På programmet et sted mellom Kristian Valen, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen finner vi Lånkerevyen. Nå skal gjengen til ærverdige Chat Noir.

Siste finpuss: Lånkerevyen har brukt de siste dagene på å finpusset revyforestillingen de skal ta med seg til Oslo kommende lørdag. I første rekke står Anne Berit Sivertsen, Torje Amdal, Marthe Nygård og Pål Thyholt. 

Revy i Oslo dabbet av på 90-tallet, og nå er det mest skolerevyer. Men vi skal gi dem noe rart og sært og nytt.

Anne Berit Sivertsen, veteran i Lånkerevyen
Kultur

LÅNKE: – Hvorfor? Tja, hvorfor ikke! Vi har i all hovedsak spilt hjemme på Trudvang for bygda vår, men det har også blitt noen fulle hus i Olavshallen som har gitt mersmak. Det er kanskje litt hårete å sette opp en forestilling på Chat Noir, men det er en drøm for oss. Dette blir som Åge i Royal Albert Hall, sier primus motor i Lånkerevyen, Christer Nilsen.