Det som startet som en litt vill idé for to år siden har vokst fram til å bli et av Trøndelags mest spennende band.

Våryre GRAS er ute med sitt første album

De startet som et rent jenteband sprunget ut fra Vømmølmusikkens korridorer. Med debutplata «Våryr» sprenger GRAS de fleste båser – og er klare for en hektisk festivalsommer.

soler seg: GRAS har et intenst år bak seg med sangskriving og studiotid i tillegg til konserter. Fra venstre: Solveig Salthammer Kolaas, Astrid Rennemo, Sondre Mikalsen, Tora Dahle Aagård, Anne Merete Kvelstad og Jeanette Hoseth (foran).  Foto: promo

Kultur

– Æ e megaglad, som sønnen min sier det. Det som begynte som en idé i mitt hode om et rent jenteband som skulle stå på scenen i Folkeparken under Vømnmølfestivalen, har blitt så mye mer. Måten de andre i bandet har involvert seg i GRAS, har gjort prosjektet til noe langt større enn det som var utgangspunktet, sier Jeanette Hoseth.