Hun blir Stiklestadprofil

Else Kåss Furuseth følger i fotsporene til Jens Stoltenberg, kronprins Haakon og Sidsel Wold når hun blir Stikelstadprofil i sommer.

Til stiklestad: Else Kåss Furuseth blir årets Stiklestadprofil. 

Kultur

Furuseth har fått folk til å le i mange år. Hun har også blitt hyllet for å ta tak i tabubelagte tema. I sommer inntar hun talerstolen på Stiklestad.

– Else er en litt annerledes profil enn det vi har hatt tidligere. Hun er en kvinne med en sterk, leken og modig stemme. Vi gleder oss veldig, og mener hun passer perfekt til å belyse årets tema «Våken», sier Anne Marit Mevassvik, direktør ved Stiklestad nasjonale kultursenter.

Lørdag kveld kan Furuseth for øvrig vinne Gullruten, da hun er nominert til beste nyhets-, sports- eller aktualitetsprogram, beste programleder, årets nyskaping og publikumsprisen. for serien «Else om: selvmord».