Lasse Matberg deltar i den italienske utgaven av «Skal vi danse?»

Insta-Lasse ble stoppet av italiensk politi - for de ville ta en selfie

Ivrige politimenn, enda mer ivrige paparazzifotografer og en hær av fans vil ha en bit av ham. Nå følges Lasse Løkken Matberg av livvakt i Italia.

Får ikke gå i fred: Lasse Løkken Matberg og dansepartner Sara Di Vaira får ikke gå i fred på gata i Roma. – Det har blitt mange surrealistiske opplevelser, og det er tydelig at mange italienere kjenner trynet mitt fra tv-ruta, sier 33-åringen.  Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy Stock Photo

Kultur

Denne våren har flere millioner italienske tv-seere fulgt med på den populære tv-konkurransen «Skal vi danse?», som på italiensk lyder «Ballando con le stelle». Og det mest eksotiske innslaget i deres øyne er en blond, blåøyd verdaling.