Martin Kvennavika vender tilbake når Mosvik teaterlag viser «Jordomsegling i heimskjæråm».

Nå fortsetter galskapen og skrønene

Latteren sitter løst på øving på Mosviktunet, for nå er den populære jektebåtskipperen Martin Kvennavika er tilbake.

Ny runde: Martin Kvennavika er tilbake i Mosvik, og fredag 7. juni er det premiere på «Jordomsegling i heimskjæråm». F.v.: Rodgeir Geving, Tuva Berge, Tormod Andreas Berg, Birgitte Aasan Strøm, Tonje Elvida Nervik, Daniel Brattaker og regissør Kalle Garli.  Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

MOSVIK: «En folkelig komedie som i form og uttrykk ligger et sted mellom Vømmøl og Pe Torsa», skrev Trønder-Avisas anmelder etter forestillingen «I gode og (v) onde dager» for to år siden. En passende beskrivelse for møtet med Martin Kvennavika og de andre karakterene på Survikjekta like ved Mosvik Museum.