Studentene traff innertier med tilbud for barna på dagtid, og rocket løs på scenen på kvelden.

Høylytt leverte, og lyktes med nytt grep

Nesten 200 besøkende kom for å høre studentenes konsertmaraton på Røstad lørdag kveld. Og med egen minifestival for barn på dagtid har de åpnet flere dører for de neste årene.

Solide musikere: De er straks ferdig utdannede musikklærere, og viste seg lørdag som svært habile musikere også, studentene ved Nord universitet. F.v.: Jonas Finanger, Jonas Alexander Boholm Wannebo, Lars Dragland, Nina Bendiksen, Una Leijenaar, Sindre Drogen og Alexander Seipæjærvi Berg.  Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

LEVANGER: Lørdag ble arrangementet Høylytt, tidligere kjent som Rock at Røstad, gjennomført på Røstad. Dette er 9. året på rad at tredjeårsstudentene ved faglærer musikk kjører konsertmaraton i egen hage, mens andreårsstudentene står for arrangementet og førsteklassingene stiller som frivilligmannskap. Nytt av året var minifestivalen for barn på dagtid, noe som ble svært godt mottatt blant både barn og foreldre.