Setter opp Jesus Christ Superstar

Olve Løseth, Mads Bones og Ragne Grande blir å se i sentrale roller når Trøndelag Teater viser «Jesus Christ Superstar».

Storsatsing i 2020: Neste år blir det Jesus Christ Superstar på Trøndelag Teater. Åsmund Flaten, Øyvind F. Smidt, Kjetil Sandnes, Skjalg M Raaen, Stian Lundberg, Mads Bones, Olve Løseth og Silje Lundblad er medvirkende. foto: Trøndelag Teater 

Kultur

Neste år er det 50 år siden konseptalbumet Jesus Christ Superstar ble utgitt, og fra 18. januar 2020 skal Andrew Lloyd Webber og Tim Rices musikalversjon rocke Trondheim og Trøndelag, opplyser teatret i en pressemelding.

Forestillingen handler om unggutten Jesus som søker vennenes støtte og massenes bekreftelse. Det resulterer i en idoldyrking som får katastrofale følger. I hovedrollen som Jesus finner vi Olve Løseth, mens Silje Lundblad er Maria Magdalena. Mads Bones spiller Judas, Trond Ove Skrødal er Pilatus og Ragne Grande spiller Herodes.

Det er regissør Ronny Danielsson, teatersjef Elisabeth Egseth Hansen og musikalsk ansvarlig Åsmund Flaten som har håndplukket skuespillerne, og øvrige medvirkende er blant andre Snorre Ryen Tøndel, Mats Moe, Trond Peter Stamsø Munch, Ronald Belaza, Samantha Gurah, Mari Haugen Smistad, Natalie Bjerke Roland, Martha Standal, Ole Christian Gullvåg, Daniel Mauricio, Isak Holmen Sørensen, Gustav Kvale, Marvin Amoroso, Tor Ivar Hagen, Øyvind Brandtzæg, Kenneth Homstad og Hans Petter Nilsen.


Det er solide navn i orkestergrava også denne gangen på Trøndelag Teater, her stiller de med Åsmund Flaten, Skjalg M. Raaen, Vegard Lien Bjerkan, Stian Lundberg, Kjetil Sandnes og Øyvind F. Smidt.

Premiere blir på Hovedscenen 18. januar 2020.


Regissør fra Steinkjer med en av de beste ungdomsforestillingene

Kjell Moberg Hedda-nominert

Teaterregissør Kjell Moberg fra Steinkjer er blant de nominerte til den ypperste teaterprisen i 2019.