Høy stemning med folkets favorittkor

Mannskoret sjarmerte publikum an med drikkeviser, groviser og glimt i øyet.

Populære: Mannskoret sang seg inn i mange hjerter sist de var på Steinkjerfestivalen, og enda flere fans har de fått etter dokumentarfilmen «For vi er gutta». Blant medlemmene i koret er festivalsjef Svein Bjørge, Torkil Torsvik, Prepple Houmb og Ivar Nergaard. Siste tilskudd i koret er Thomas Numme.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Kultur

STEINKJER: De ble møtt med jubel da de entret scenen, Mannskoret med drøye 20 dresskledde karer. Lokalalibiet Torkil Torsvik fra Kolvereid ønsket velkommen til konsert, og deretter gikk det slag i slag med ymse korsanger. Repertoaret består av alt fra Jokke-hits som «Verdiløse menn» via sakrale toner til smittsomme låter om svie ved vannlating. Alt godt blandet med humoristiske, grove fortellinger mellom slagene – godt mottatt av publikum.