Gledelig gjensyn og hjemvendte talenter

En gammel kjenning og tre unge musikktalenter tok publikum med storm på hver sin konsertarena på Levanger, fredag kveld.

Hjemvendte talenter: Hans Kristian Ven Røstad, Synne Ørsleie og Hedvig Christensen vendte nesa hjemover og ga Levanger-publikumet en drøy time med musikalske godbiter fra ulike stiler og epoker.   Foto: Per Christian Rolin

Kultur

Det var tid for gjensyn under fredagens Martna på Levanger. Sceneartist og tidligere punkvokalist Børge Pedersen gjorde et etterlengtet comeback kun måneder etter en lengre periode i koma. Og i Levanger Kulturkirke kunne publikum oppleve tre utflyttere på hjemmevisitt, i konserten «Heim i sommer» med Synne Ørsleie, Hedvig Christiansen og Hans Kristian Ven Røstad. Fellesnevneren: engasjerte artister, musikalske perler fra et bredt utvalg sjangre, og et lydhørt og entusiastisk publikum.