Cirka 2.200 var på Levangermartnans torgfest med Terje Tysland som trekkplaster lørdag kveld:

Kajsa Stina stjal showet

En liten time ut i konserten med Magnus Hestegrei under lørdagskveldens torgfest i Levanger, entret Kajsa Stina Sandstad scenen for å synge med. Til og med Magnus var lettere skeptisk.

Debuterte med et brak: Selv Magnus Hestegrei var lettere skeptisk da Kajsa Stina Sandstad meldte seg for å synge med på «Ferien på Fætta». Det ble en kjempesuksess. 24-åringen fra Levanger hadde aldri stått på en scene før. Det skulle en ikke tro.  Foto: Per-Magne Midjo

Kultur

Det hadde han ingen grunn til. Kajsa Stina dro til med bunnsolid vokal og ikke minst et sprudlende sceneshow på sangen «Ferien på Fætta». Den 24 år gamle sykepleieren fra Levanger hadde aldri stått på en scene før. Så tok hun publikum med storm.