Ca. 2.200 på Levangermartnans torgfest med Terje Tysland som trekkplaster lørdag kveld. Overskuddet sikrer gode artister til neste års torgfest.

Magnus Hestegrei ga konjakk-gitar til Terje Tysland

Da Magnus Hestegrei ble født, satt Terje Tysland bak spakene i et fly av typen Tigermoth med doble vinger over Queensland i Australia. Lørdag kveld spilte begge på Levangermartnans torgfest.

Hvilken gave: Magnus Hestegrei har alltid vært stor fan av Terje Tysland. Til årets torgfest under Levangermartnan, hadde han snekret sammen en gitar med platecoverne til de første Tysland-platene på gitarkassen og en konjakk av beste sort bygget inn i en kasse bak gitarstrengene. 

Kultur

Levanger: – Det er første gang vi spiller på samme scene samme kveld. Siden du er en av mine store inspirasjonskilder bestemte jeg for å gi deg noe spesielt. Jeg har sikkert spilt dine sanger minst 500 ganger i private arrangement uten innberettelse til Tono, sa Magnus og ga Terje en gitar av den litt spesielle sorten.