13.500 publikummere har opplevd Vømmølbasen & Porcelen Band på 11 konserter så langt – 15 gjenstår før turneen er over.

Rotmo kaster seg inn i vindkraftdebatten

Rungende allsang og fulle hus har møtt Hans Rotmo på turné med Porcelen Band i sommer – sist i Kuben Kulturhus i Grong. 16. august slippes «Vindmølleland».

Helt med: En av sommerens konserter som sitter igjen som en av de beste, er den på å Kafé Skuret i Trondheim 12. juli. Der var det publikummere som konkurrerte med Hans i de finurlige tekstlydene på eksempelvis «Spættet». Foto:   Foto: Knut Skaun Sveen

Kultur

– Den ble skrevet i april – midt i alt styret rundt vindmølleutbyggingen på Fosen. En sang ikke så ulik «Vømmøldalens siste vår», både i tekst og musikk. En ballade med natur, anleggsarbeid og protest som sentrale elementer, forteller Hans Rotmo.