Ekstreme forberedelser til årets høydepunkt for alle fantasy-entusiaster landet over når det i helga kalles inn til Torucon i Trondheim.

Cruella, Lapis, Big Sister, Ha yato og Suzaku

Tilnærmet ville tilstander på Verdal bibliotek i går, med en tjuvstart på helgas Torucon i Trondheim. Med «A World Of Secrets» som årets tema i Cosplay-universet.

KAN IKKE VENTE: I morgen starter den årlige fantasy-festivalen Turocon i Trondheim. Forberedelsene er allerede i gang. Her inne på Verdal bibliotek i går. Fra venstre: Karen Birgitte Borud, Nora Rosenkilde, Alex Johansen og Joakim Holberg. Med Idun Rosenkilde foran. 

Kultur

– Vi gleder oss noe så innmari. Dette har vi ventet på så lenge. Å kunne gå inn i universet kalt Cosplay uten hemninger. Å kunne kle seg ut med kostymer, sminke og annet utstyr for å likne en bestemt rollefigur, er bare så gøy. At du samtidig kan bevege deg blant likesinnede som liker det samme som du selv, gjør det enda bedre. Skikkelig kult, mener verdalingene Karen Birgitte Borud og Joakim Holberg.