Halvard Andresen er gründeren som alltid har markert seg.

Festivalkunstner med hjertet i Blues in Hell

Han begynte å male etter at han solgte seg ut av Stjørdalsbryggeriet i 2017. Når Blues in Hell åpner 5. september er det med Halvard Andresen som festivalkunstner.

Grugleder seg: Halvard Andresen er nesten ferdig med de 50 akvarellmaleriene og tegningene som skal stilles ut på Blues in Hell. Her med et motiv fra Bakklandet på bordet. Foran ham står portretter av medlemmene i bluesgruppa «Kongelaget». Fra venstre: Kjell Inge «Jolly Jumper» Brovoll, Tor Einar «Dr» Bekken, Arne Skognes og Halvard Andresen. Nå er han veldig spent på mottakelsen.  Foto: Per Magne Midjo

Kultur

STJØRDAL: 59-åringen fra Stjørdal er ingen hvem som helst i Blues in Hell-sammenheng. Han var en av de fire nøkkelpersonene som startet den opprinnelige Hell Blues Festival i 1993. Han var festivalsjef de første tre årene og har også spilt på festivalen i forskjellige band.