Skuespiller Lavrans Haga tipper serien vil bli godt mottatt:

Trøndere i sci-fi-drama-komedie på HBO

Lavrans Haga og Ingunn Beate Øyen spiller henholdsvis politietterforsker og politidirektør i HBOs nye serie «Beforeigners» der mennesker fra fortiden på uforklarlig vis dukker opp.

Politietterforsker: Lavrans Haga fra Verdal (med caps) spiller politi i HBO-serien «Beforeigners». – Spennende å jobbe sammen med erfarne TV- og filmskuespillere som for eksempel Nicolai Cleve Broch (t.v.), sier Lavrans Haga som for tiden står med ett bein i Veresspelet og ett i råneoperaen «Ormstunge».   Foto: Lars Olav Dubvig

Kultur

– Jeg tipper serien vil bli godt mottatt. Det har aldri blitt laget en slik serie, hverken i omfang eller med et slikt potensielt stort univers, sier Lavrans Haga som onsdag fikk med seg de to første episodene av serien der han selv spiller politietterforsker Jørn Wiik.