Nystartet verdalsband med høye ambisjoner

De nøyde seg ikke med én debutkonsert. Bandet Spektrum, som begynte å øve sammen så sent som i sommer, spilte like godt to konserter når de først skulle opp fra øvingskjelleren.

Debut: Verdalsbandet Spektrum debuterte på Øras dager med dobbeltkonsert. Først på hovedscenen i martnasgata på ettermiddagen, deretter på scenen på Ørens Meieri som oppvarmingsband for Spelloppmaker. Fra venstre Olsen Hegna, Christian Almli, Frida Martine Aksnes Vada, Maja Grøtting Espestøyl og Alexander Alstad.  Foto: Heidi Stiklestad

Kultur

VERDAL: Lørdag spilte de først på hovedscenen i martnasgata på tidlig ettermiddagstid foran et litt glissent publikum. På kvelden gikk de på scenen på Ørens Meieri som oppvarmingsband for det litt mer kjente bandet Spelloppmaker, og da til fullsatt sal.