Fullspekket høst i Kimen

Nordstoga, Riksteatret, Vennersten og nytt familieteater fra revymakerne på Skatval er blant høydepunktene i programmet i Kimen kulturhus i høst.

NYTT PROSJEKT: Revymakerne Aina Kristiansen og Terje Stamnes skal for første gang lage familieforestilling. 14. desember blir det urpremiere på «Juledrømmen» i Kimen kulturhus. Her sammen med markedsansvarlig Lene Fjellstad. 

Kultur

STJØRDAL: – Vi skulle hatt et hus til ved siden av her. Det er ikke plass til alle som vil på Kimen. Vi får spørre illusjonist Alexx Alexxander om han kan trylle fram det når han kommer hit i høst, sier bookingansvarlig på Kimen kulturhus i Stjørdal, Ole Ivar Teigen spøkefullt. Sammen med sine kollegaer i Stjørdals kulturstorstue, markedsansvarlig Lene Fjellstad og kultursjef i Stjørdal, Jarle Førde, presenterte Teigen i går programmet for en særdeles innholdsrik høst i Kimen.